2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
Bulvár12-en versenyezhetnek a Csillag Születik fődíjáért

12-en versenyezhetnek a Csillag Születik fődíjáért


A Csillag Születik zsűrije a válogatások alatt összesen 72 produkciót juttatott be a műsor második fordulójába. A végső döntés szakaszából azonban csupán 12-en jutottak be a tehetségkutató döntőjébe.

csisz_2012_004

A Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert alkotta zsűrinek 72 produkció közül kellett kiválasztania azt a 12-t, akit szívesen látnának a Csillag Születik döntőiben. Több órányi értekezés után megszületett a végeredmény, kik a biztos továbbjutók, kiket küldenek haza, és kik azok, akik még egy lehetőséget kapnak arra, hogy bizonyítsanak.

A Csillag Születik biztos továbbjutói között volt a Babos Richárd és Dósa Krisztián alkotta duó, akik a válogatások során a United Végső vallomás című dalával hatották meg a zsűrit. A tinikből álló The Immigrants zenekar, a Lélekdonort rendhagyó módon előadó Molnár József és Vízi Imre, az agrár-popot népszerűsítő In Diretta zenekar, a szájharmonikán és gitáron is játszó, népdalénekes Juhász Marci, valamint a stand-up comedy-s Kővári Máté. A további helyekért a hasonló kategóriában induló tehetségeknek egymással kellett párbajozniuk.

Elsőként a Beat Lovers tánccsapat mérkőzött meg a Quantum XXL-lel, a csatából utóbbi került ki győztesként. Ezt követte az operaénekesek párbaja. Mészáros János Elek és Nagy Krisztina Margaréta produkciói után a zsűri nehezen tudott választani, végül az agrármérnökként dolgozó János jutott tovább. Két fiatal énekesnőnek is össze kellett mérnie a tudását. Negyela Bernadett és Szirota Jennifer párbaj produkciói után a zsűri rendhagyó döntést hozott, ugyanis mindkét lányt továbbjuttatta az élő adásokba. Majd ismét a táncos produkcióké volt a színpad. A Latin Carneval és a Pixel Team összecsapása a versenytáncosok győzelmével végződött. A párbajozók sorát végül két rapper zárta. A történelem-magyar szakos tanár, Nagy Lajos, valamint a szenvedélyes és szókimondó szövegeiről ismert Plazma párbajából utóbbi került ki győztesen. Az élő adások mezőnye így véglegessé vált.


HÍR PORT24
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

 

2012-04-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite