2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
Nógrád Megye14 éves körözött fiút fogtak el a nógrádi rendőrök

14 éves körözött fiút fogtak el a nógrádi rendőrök


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Célkörözési Csoport munkatársai 2014. július 23-án elfogták a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya által vagyon elleni bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözött 14 éves fiút.

bilicsketto


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú gyanúsított 2014. április 15-én 8 óra körüli időben egy salgótarjáni emeletes ház első emeleti lakásának ablakát kővel betörte, majd a helyszínről elmenekült. Ezt követően a fiú 2014. április 23. és április 25. közötti időben egy magánszemély, illetve egy vállalkozás ingatlanának körbe kerített udvarára bemászva, a telekről, illetve a melléképületből - annak falát megbontva - különféle méretű műanyag hordókat tulajdonított el. Pár nap elteltével egy emeletes ház lakójának függőfolyosórészét elkerítő fakapuját szerelte le, és vitte magával. Továbbá 2014 májusától 2014. július elejéig összesen négy sértett lakásába, illetve egy garázsba ment be a gyanúsított a nyitott ajtón és ablakon át. A lakásokból pénztárcát, okiratokat, készpénzt, a garázsból több mint tíz kilogramm fagyasztott húst tulajdonított el. Egy alkalommal a tulajdonos a fiatalkorút cselekménye közben megzavarta, ezért onnan értéket eltulajdonítania nem sikerült. A gyanúsított a bűncselekményeket Zagyvapálfalva városrész területén követte el.


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy rendbeli lopás bűntett, egy rendbeli garázdaság és több rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 14 éves salgótarjáni fiú ellen, akit előállítását követően a hatóság tagjai őrizetbe vettek. A Salgótarjáni Járásbíróság a fiatalkorú előzetes letartóztatását 2014. július 24-én elrendelte.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2014-07-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite