2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
Nógrád Megye19 éves betörőt fogott a rendőrség Endrefalván

Beszakadt a padlás alatta, de nem adta fel a betörő

2012. július 6-án tett bejelentést a Salgótarjáni Rendőrkapitányság ügyeletére egy férfi, hogy Salgótarján, Zagyvaróna városrészben lévő garázsát ismeretlen személyek feltörték.

Rendőr autó002

A nyomozók a helyszíni szemle és az adatgyűjtés során rövid időn belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 19 éves endrefalvai férfi gyanúsítható megalapozottan. Megállapítást nyert az is, hogy a bejelentést megelőző éjszaka a sértett családi házát körbe kerítő kerítésen a férfi átmászott és az udvarban lévő nyári konyha ajtaját kinyitotta. A helyiségben talált létra segítségével a padlástérre felmászott, majd azon kutatás céljából mászni kezdett. A garázs tetejére érve azonban a farostlemezből készült tető a fiatal férfi súlya alatt beszakadt, így a gyanúsított a garázsba leesett. A férfi felállt és a helyiségben továbbkutatott és az ott lévő nyitott lemezszekrényből, a sértett tulajdonát képező kéziszerszámokat, szerszámgépeket, és hóláncot összesen 85.000 Ft értékben eltulajdonította, majd értékesítette.

A rendőrök a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ellene - őrizetbe vétele mellett - lopás bűntette miatt folytatnak büntetőeljárást.

Az eltulajdonított értékeket az azokat megvásárló személytől lefoglalták, így a sértettnek okozott kár teljes egészében megtérült.

A férfi szerepét az ügyben a további eljárás során vizsgálják.

Forrás: Police.hu/ HÍR PORT24

 

 

2012-07-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite