A húsvéti rendezvény miatt változik a forgalmi rend a településen közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Nógrád24.hu-val.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy 2022. április 15. és 18. közötti időszakban a Hollókői Húsvéti Fesztivál miatt a településen a járművezetőknek ideiglenes forgalomkorlátozásokra és az alábbi forgalmirend változásokra kell számítani:

  • Egyirányúsításra kerül az Orgona út a Kossuth út irányából, a Május 1. út az Orgona út irányából, a Sport út az Orgona út irányából, illetve a Rákóczi és Béke út a Kossuth út irányából.
  • Megállási tilalmat vezetnek be a Kossuth úton a Palóc úttól Hollókő irányába mindkét oldalon, az Orgona, a Béke, a Rákóczi úton az út egyik oldalán, illetve a Dózsa György út, a Palóc út és Szállások út mindkét oldalán.

A forgalmat a helyszínen ideiglenesen kihelyezett jelzőtáblák segítik. A rendezvény ideje alatt a településhez vezető közutakon várhatóan erősen megnövekszik a jármű és a gyalogos forgalom, így a biztonságos és balesetmentes közlekedést rendőrök is segítik majd. Kérjük, figyeljék a kihelyezett jelzőtáblákat és a forgalmat irányítók jelzéseit!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is köszöni a közúti közlekedésben résztvevők türelmét és együttműködését!

Forrás: POLICE