Idén május 28-án, szombaton kerül megrendezésre a Laskafesztivál Kazáron.  A fesztivál sztárvendégei a Republic együttes és az AK26, a zsűri díszvendége pedig az ismert Dumaszínházas humorista Jankovics Péter lesz. Az esemény a Kazári Fesztiváludvarban kerül megrendezésre.

A színpadon 10 órától veszi kezdetét a Laskafesztivál hivatalos programsorozata, ahol számos produkciókkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. 15 órától a Stand up comedy Jankovics Péterrel, 17.30-tól a Dűvő zenekar és a Nógrád Táncsegyüttes közös műsora lesz látható, 20 órától Republic együttes koncertje, majd 22 órától az AK26 együttes műsora lesz. 22.30-tól indul a Laskabál Szőllős Robival.

A Laskafesztiválra kilátogató vendégeket a szervezők várják még kézműves udvarral, vidámparkkal, veterán motor, autó kiállítással, rally autó kiállítással, pankrációval, drifbemutatóval, modellautó kiállítással és számos gyermekprogramokkal. Persze nem maradhat el a jól bevált főzőverseny sem, a Tufa-taxi, vagy a Bringó-hintós sem. A rendezvényre való belépő ára 1000 forint, amely tartalmazza a helyi múzeumokba való belépést is. A kóstolójegy ára 400 forint, és a rendezvényre látogatók számára a parkolás ingyenes.

Továbbá ingyenes Laskajárat lesz a salgótarjáni pavilonsorról 10 órától óránként.

Nógrád24.hu