A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa is elismerést vehetett át a 2022. szeptember 6-án az Országos Rendőr-főkapitányság Auditóriumában megtartott ünnepségen – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Nógrád24.hu-val.

Dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere a rendőrség állományában végzett több évtizedes kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül, 50. születésnapja alkalmából emléktárgyat adományozott Palkovics Viktor rendőr alezredes részére, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztály vezetőjének.

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány jutalomban részesítette a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály kiemelt főelőadóját, Honti Attila rendőr alezredest, a 2022. július 22. és 31. között Hollandiában, Rotterdamban megrendezett Rendőr- és Tűzoltó Világjátékokon nyújtott kiemelkedő teljesítményével a fekvenyomás és a puch/pull versenyszámban megszerzett aranyérmei elismeréséül.

Forrás: POLICE