A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon 14 közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentésközölte a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Nógrád24.hu-val.

Egy 47 éves férfi közlekedett motorkerékpárral 2023. január 6-án 12 óra 45 perc körül a 2-es számú főúton, Szendehely irányából Rétság felé, amikor az 52-es kilométerszelvényben, a diósjenői elágazó közelében a járművel az útpadkára lehaladt, szalagkorlátnak ütközött és elesett. A motoros a baleset következtében megsérült.

Az elmúlt négy napon további egy személyi sérüléssel járó és 12 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamint három ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

A szabályok betartásával a legtöbb baleset megelőzhető! Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben kellő figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek! Legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben és a szabályokat betartva, a jármű sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

Forrás: POLICE