A tudás mindenkié vállalkozói ösztöndíj programot hirdetett meg a Felelős Cégvezetés Pierog Ferenc Alexander business coachal, trénerrel közösen. A program célja, hogy az ösztöndíj programban résztvevő vállalkozásoknak olyan hasznos tudást adjanak át, amelyet beépítve a mindennapi működésükbe folyamatos bővülést és eredményeket hozzon. Az ösztöndíjat elnyerő vállalkozások számára a mentoring program teljesen ingyenesen lesz elérhető a Felelős Cégvezetés jóvoltából.

 

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy különböző problémákra különböző megoldások léteznek, így a Felelős Cégvezetés közösen Pierog Alexanderrel elindítja a Tudás Mindenkié Programot hazai kkv-k részére – olvasható a Felelős Cégvezetés hírportálunkhoz megküldött sajtóanyagban.

Hiszünk abban, hogy a tudás mindenkié. Ezért elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden Magyarországon működő kis- és középvállalkozás, egyéni vállalkozó számára a pályázati programunk jóvoltából elérhetővé legyen a: Hogyan értékesítsünk sikeresen, Hogyan szerezzek új ügyfeleket, Belső-és külső kommunikáció fontossága és annak eredményei, előadásaink, tréningjeink, melyek lendületet adhatnak és támogatást nyújthatnak az ambiciózus, fejlődni vágyó és akaró vállalkozóknak – mondta Fieraru Gábor a Felelős Cégvezetés alapítója. Majd hozzátette, hogy: mindez túl mutat egy sima képzésen, hiszen a meghirdetett programjaink mindegyike egy 6 hónapos mentori programmal párosul, ahol a megszerzet tudás beépítésre kerül a vállalkozás mindennapi életébe.

A mentoring programban olyan hasznos tudást szerezhetnek meg a mentoring programban résztvevő vállalkozások, mint az, hogy hogyan építsünk „Én márkát”, hogyan építsük a cégünk, vállalkozásunk brandjét a közösségi médiában és a médiában egyaránt – mondta hírportálunknak Pierog Ferenc Alexander a business coach a Felelős Cégvezetés társalapítója.

A programban résztvevők megtanulhatják:

Hogyan értékesítsünk sikeresen? Milyen személyiségi jegyeket kell figyelembe venni az értékesítési folyamat során?

Hogyan szerezzek új ügyfelet? Miben segít a közösségi média és abból hogyan tudok új ügyfeleket elérni és bevételt növelni?

Kommunikáció fontossága. Belső-és külső kommunikáció. Avagy hogyan kommunikáljunk hatékonyan a beosztottjainkkal és az ügyfeleinkkel?

A vállalkozói össztöndíj és mentoring programban a vállalkozók 2023. február 28-ig adhatják le regisztrációjukat a Felelős Cégvezetés weboldalán.