Eladó Salgótarján frekventált, központi részén, csendes utcában, 2 szintes, dupla komfortos családi ház. Az ingatlant 2021-ben egyedi tervek alapján, minőségi anyagokkal, igényesen és teljes körűen felújították.

Képek az ingatlanról:

Teljes tetőcsere történt, Tondach cserép borítással, az ablakokat tripla üvegezésű műanyagra cserélték, új ivó-és szennyvíz rendszer került kiépítésre, illetve teljesen új a ház fűtésrendszere és az elektromos hálózata is. A fűtésről és a melegvízről kombi gázkazán gondoskodik, az alsó és felső szinten is padlófűtéssel, plusz radiátoros hőleadókkal. Az emeleten 2 fél szoba, fürdőszoba, tároló, lépcsőház és egy amerikai konyhás nappali található,egyedi beépített konyhaszekrénnyel és Bosch konyhagépekkel felszerelve. Minden szoba tv csatlakozóval ellátott.

Mindkét szint új burkolatokat kapott, a teljes alsó szintet vízzáró szigeteléssel látták el. Itt található egy nappali, egy hálószoba, gardróbszoba, fürdőszoba és a kazánház.
Az alsó nappaliból egy 50 nm-es fedett teraszra léphetünk ki, amely mellett egy újépítésű 30nm-es melléképület kapott helyet, ami tárolóként használatos. A tetőtér beépítésével, az ingatlan még bővíthető. Az épület kívül 15 cm szigetelést és szinezést kapott, de hőszigetelt a ház, a padló és a mennyezet felől is. Rövid időn belül telekalakítás lesz, aminek következtében a telek hossza rövidül, a szélessége viszont nő, így jobban kialakítható a gépkocsibejáró illetve a garázs. Az udvar kialakítását az új tulajdonos igényei szerint tervezheti.
Az ingatlan per és tehermentes.

Irányár: 65 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Csirke Erika

Érdeklődni: +36 70 383 7014

 

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 160 nm

Telekterület: 860 nm

Szobák száma: 2+2 fél

Ingatlan állapota: felújított

Komfort: duplakomfortos

 

 

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu