ELADÓ Nórád-megye, Kálló községben egy 85 m2-es jó állapotú családi ház. A házban található 2 nagyobb szoba, 2 félszoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba-wc, folyosó, illetve két előszoba.

Képek az ingatlanról:

Ezeken felül az ingatlanhoz tartozik még, a ház belsejéből is megközelíthető, de külön bejárattal is rendelkező melléképület, amelyben akár egy külön lakrész is kialakítható. Itt található egy 8 m2-es helység, egy 13, 4 m-es helység, egy szerelőaknával, elektromos garázsajtóval ellátott 16,5 m2 es garázs, és egy 14.4 m2 es helység. A ház fűtését jelenleg cirkó gázkazán biztosítja. A szennyvízcsatorna kialakítása folyamatban van. Az ingatlan alatt található, szintén a ház belsejéből megközelíthető két helységből álló pince, melyben egy kút található, így adott a lehetőség egy házivízmű kialakítására, illetve egy fatüzeléses kazán beépítésére is. Tavalyi évben több korszerűsítés is történt az ingatlanban, mint például a villany és vízvezetékek cseréje. Továbbá megvásárlásra kerültek a műanyag ablakok, így azt már csak be kell építeni. Az egyik félszoba átalakítása is megkezdődött, de annak befejezése már a leendő tulajdonos feladata. A ház több extrával is rendelkezik. A fő illetve a melléképület is légkondicionáló eszközzel van ellátva. A kocsibeálló és a garázsajtó is elektromosan működik. Kialakításra került egy kamerarendszer, illetve a már fent említett kút, amely kiváló lehetőségeket rejt magában.

Irányár: 24 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Balázs Beatrix

Érdeklődni: +36 70 328 3278

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 100 nm

Telekterület: 700 nm

Szobák száma: 2+2 fél

Ingatlan állapota: átlagos

Komfort: összkomfortos

 

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.