Nógrád megye, Bátonyterenye, Maconkai részén kertvárosi környezetben, eladó egy igényesen kialakított, felújított családi ház.

Képek az ingatlanról:

A múlt évben történt felújítás során, kívülről 10 cm-es grafitos szigetelést kapott , a padlás járó felületét pedig 20 cm kőzetgyapottal borították.
A külső szigetelésre szilikonos vakolat került, erre színtartó és mosható festés. A víz és villany hálózat teljes cseréje megtörtént. Fűtése-hűtése nagy teljesítményű klímákkal történik, melyhez az elektromos áramot a kertbe telepített 7,2 kw-os háztartási kis erőmű szolgáltatja.
Mindezeknek köszönhetően az ingatlan nagyon alacsony rezsiköltséggel fenntartható.
Minden helyiség külön bejáratú, az emelet és a földszint akár külön lakásként is használható.
Az ingatlanban 4+2 szoba, 2 fürdő, 2 wc, kamra, konyha, előszoba, közlekedő és lépcsőház, található. A földszinten a nappaliból egy közvetlen kertkapcsolatos teraszra juthatunk. Az 1218 nm-es telken található egy kerti borospince, szerelőaknás garázs és tárolók.
Gyönyörű kilátás nyílik a Mátrára, a Maconkai horgásztó 1 km-re található. A településen bolt, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvos, bank, önkormányzat, minden amire szükség van, 500 méteren belül elérhető.

Irányár: 50 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Csirke Erika

Érdeklődni: +36 70 383 7014

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 171 nm

Telekterület: 1218 nm

Szobák száma: 4+2 FÉL

Ingatlan állapota: FELÚJÍTOTT

Komfort: DUPLAKOMFORTOS

 

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.