ELADÁSRA kínálunk Nógrád megye, Somoskőújfalun egy kis családi házat. Az ingatlan nyugodt csendes környezetben helyezkedik el, jó szomszédsággal.

Képek az ingatlanról:

ELADÁSRA kínálunk Nógrád megye, Somoskőújfalun egy kis családi házat. Az ingatlan nyugodt csendes környezetben helyezkedik el, jó szomszédsággal. A ház leginkább 1-2 fő együttélésére alkalmas, de egy kis családnak is megfelelő. Található benne 1 nagyobb szoba, 1 fürdőszoba, 1 amerikai konyha – nappali, 1 kamra és előszoba.

A ház szerkezetét tekintve vályog, a közelmúltban belül egy teljes felújításon esett át, illetve a nyílászárók is cserélve lettek. A rezsi költséget tekintve is nagyon kedvező az ingatlan, mivel H tarifás órával ellátott klíma berendezéssel rendelkezik, illetve a fűtést még elektromos fűtőpanel is biztosítja.

A házhoz tartozik még egy külön helyrajzi számmal ellátott művelésre alkalmas kiskert.

Irányár: 7 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Balázs Beatrix

Érdeklődni: +36 70 328 3278

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 48 nm

Telekterület: 495 nm

Szobák száma: 1

Ingatlan állapota: átlagos

Komfort: összkomfortos

 

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.