Nógrád megyében, eladó családi ház Nagylócon

Képek az ingatlanról:

Az ingatlanban 3 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, közlekedő, spájz, padlásfeljáró található. Az alsó szinten 25 nm, vizesblokkal ellátott pince található. Az ingatlan tégla falazatú, cserép borítású manzárd tetővel , a nyílászárók hagyományos fa szerkezetűek, fűtése kombi gázcirkóval és cserépkályhával is lehetséges, a meleg vizet is a cirkó biztosítja.
Az ingatlan összközműves, a telekhatáron van egy kút is, ami közöshasználatú a szomszéddal. A ház a falu központjában, egy csendes mellékutcában található, szép kilátással. Tiszta időben a teraszról a Tátra hegyvonulatait is láthatjuk. A közelben orvosi rendelő, posta, élelmiszer üzlet, iskola, óvoda….
A telken állattartásra alkalmas melléképületek vannak, a kert termő gyümölcsfákkal betelepített.

Irányár: 15 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Csirke Erika

Érdeklődni: +36 70 383 7014

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 110 nm

Telekterület: 1430 nm

Szobák száma: 3

Ingatlan állapota: közepes állapotú

Komfort: összkomfortos

 

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu