Nógrád megye, Bátonyterenye (Nagybátony) eladó két és félszobás 2. emeleti 69nm-es lakás.

Képek az ingatlanról:

Két szoba, egy félszoba, konyha, kamra, előszoba, fürdőszoba, külön wc. és közlekedő található a lakásban. Az ingatlan a város központjában található, közelében üzletek, bank, iskola, óvoda, önkormányzat, orvosi rendelő.
A lakás felújítandó, amit a jelenlegi tulajdonos el is kezdett, az ablakokat kicserélték, a parkettázáshoz is megvannak az anyagok.
Fűtése gázkonvektoros, a melegvíz bojler is gázüzemű.
Az épület, jó állapotú kívül belül karban tartott, a lépcsőház zárt, tiszta, kaputelefonos.
Az ingatlanhoz tartozik egy 3 nm-es kizárólagos használatú pince is.

Irányár: 17 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Csirke Erika

Érdeklődni: +36 70 383 7014

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 69 nm

Telekterület: – nm

Szobák száma: 2+1 fél

Ingatlan állapota: közepes állapotú

Komfort: összkomfortos

 

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu