Nógrád megye, Salgótarján, kertvárosi környezetben, eladó egy 67nm-es, felújításra váró, komfortos ikerház, egyik fele.

Képek az ingatlanról:

Az ingatlanban 2 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra és előszoba található.
Az épület szerkezete vályog, nyílászárói hagyományos fa szerkezetűek, fűtése gázkonvektorral lehetséges, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.
Az 1390 nm telken, található egy melléképület is, aminek egy része korábban műhely volt, másik része pedig istálló.
A gépkocsi tárolására az udvaron van lehetőség, vagy a melléképületben kialakítható garázs.
Az ingatlan, csendes mellékutcában helyezkedik el, barátságos zöldövezetben, a városközpont még sincs messze, gyalogosan is csak 15 perc alatt elérhető.

Irányár: 13,9 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Csirke Erika

Érdeklődni: +36 70 383 7014

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 67 nm

Telekterület: 1390 nm

Szobák száma: 2

Ingatlan állapota: felújítandó

Komfort: komfortos

 

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu