A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság három munkatársa vehetett át rangos elismerést a közlekedésbiztonság javítása érdekében végezett munkájáért – közölte a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Nógrád24.hu-val.

HIRDETÉS

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság a tavalyi évben ünnepelte megalakulásának 30. évfordulóját, amelynek ünnepi emlékülését 2023. február 27-én tartották a Rendészeti Igazgatási Központ Auditóriumában.

A jubileumi ünnepségen az elmúlt években a közlekedésbiztonság javítása érdekében végzett kiemelkedő munkája és az ORFK-OBB baleset-megelőzési tevékenységének támogatása elismeréseként Ezüst Emlékérem tárgyjutalmat és oklevelet vehetett át Bárnai Kinga rendőr őrnagy, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály kiemelt főelőadója, a Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára, valamint Tamás-Kovács Andrea rendőr őrnagy, sajtóreferens és Kótner Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós, a rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály járőrparancsnoka.

Gratulálunk munkatársainknak az elismeréshez és további munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Forrás: POLICE