Eladó! Nógrád megyében, Budapesttől 80 km -re Balassagyarmaton, a város csendes nyugalmas részén, eladásra kínálunk egy polgári ízlés szerint nagyon igényesen kialakított 1993 – ban épült, tégla (B38) szerkezetű, 250 m2 tetőtér beépítéssel rendelkező, duplakomfortos, összközműves családi házat.

Képek az ingatlanról:

Az ingatlan kiváló statikai, és esztétikai állapotban van. Életszerűen jelenleg is laknak a házban. Az ingatlan három részre bontható. Földszint, tetőtér, pinceszint.

Az épületben kialakított helyiségek felsorolása :

földszint : sminkstúdió 31,6 m2, kézmosó 2,6 m2, wc 1,4 m2, masszírozó helyiség 11 m2, wc 1m2, zuhanyzó 2,2 m2, közlekedő 3,7m2, kamra 1,6 m2, lépcső 3,6 m2, előtér 6,7 m2, konyha 10,9 m2, étkező 14,2 m2, szoba 29,5 m2. Továbbá egy 12 m2 terasz.

Tetőtér : szoba 16,5 m2, szoba 16,1 m2, szoba 11,9 m2, fürdő 7,9 m2, wc 1,2 m2, gardrób 2,1 m2, közlekedő 3,2 m2, lépcső 1,4 m2.

Pinceszint : garázs 44 m2, tároló 13,9 m2, fűtőhelyiség 6,2 m2, közlekedő 4 m2, lépcső 1,9 m2. A garázs, kettő autó tárolására alkalmas. Összesen: 250 m2. Terasz : 12 m2. A garázs , távirányítású elektromos kapuval szerelve. A kerti kapu is elektromosan működtethető. Belmagasság 2,6 m.

Az ingatlan fűtése kondenzációs gáz-kazánnal, és vegyes tüzelésű kazánnal történik. Hűtésről, klíma gondoskodik. Használati melegvíz ellátását villanybojler biztosítja. Az Oknoplast 5 kamrás aranytölgy színű fahatású műanyag nyílászárók, alumínium redőnyökkel vannak szerelve. Minden fogyasztás egyedi mérőóra szerint kerül elszámolásra. A ház állapotát nagyon nem kell taglalni, a képek és az állapota magukért beszélnek. Ezzel az ingatlannal csak annyi dolga van a vevőnek, hogy beköltözzön, saját ízlésvilága és fantáziája szerint berendezze. 2021 – ben teljes felújítást eszközöltek.

A beltéri ajtókat újra cserélték, hideg-meleg burkolást végeztek az egész épületben, a nappali vinyl burkolatot kapott. A tető új cserepet kapott, átlécezték, leszigetelték a födémet is és a tetőteret is. A fürdőben a vízrendszer felújítva, fő nyomócső kicserélve, új burkolatot kapott. Az alumínium villanyvezetékelést, már korábban rézre cserélték. A beépített konyhabútor a vételár részét képezi.

Az ingatlanhoz tartozó rendezett, gondozott 894 m2 telken 14 db magaságyás csepegtetőrendszerrel került kialakításra. Ezek a művelt földrészletek, egy család teljes zöldségigényét kielégítik. Kiemelten ajánlom az ingatlant, nagycsaládosoknak, és akik a vállalkozásukat a saját ingatlanjukban szeretnék üzemeltetni. Jelenleg a vállalkozási célra is alkalmas terület hasznos alapterülete 43 m2. Gyakorlatilag, megfelelhet akár rendelő, kozmetika, fodrászat, szépségszalon üzemeltetésére. Utcán, udvaron egyaránt parkolási lehetőség díjmentesen. Buszmegálló kb 100 m . Az ingatlan per, igény és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően egyeztetett időpontban birtokba vehető.

Irányár: 73,9 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Gyimesi Lóránt

Érdeklődni: +36 70 904 8223

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 250 nm

Telekterület: 894 nm

Szobák száma: 6

Ingatlan állapota: felújított

Komfort: duplakomfortos

HIRDETÉS

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu