ELADÓ! Nógrád megyében, Budapesttől 80 km -re, Balassagyarmat város , családiházas övezetében, eladásra kínálunk egy a kornak megfelelő, fiatalos ízlés szerint kialakított , tégla szerkezetű, 80 m2, összkomfortos, összközműves családi házat.

Képek az ingatlanról:

A ház két ütemben épült. 1970-ben és 2012 -ben. Alapozás : beton. Födémszerkezet : fa. A házban kialakított helyiségek felsorolása : nappali + konyha + étkező 34 m2 , szoba 14 m2, szoba 14 m2, szélfogó 1 m2, tároló 1 m2, fürdőszoba wc-vel 5 m2, fedett terasz 12 m2, garázs 17 m2.

Az ingatlan egyik ékessége , a 12 m2 fedett terasz, ami családi, baráti rendezvények kajálások lebonyolítására is alkalmas. Ez a terasz akár beépíthető, és további helyiségek kialakítását teszi lehetővé. 2012- ben az ingatlan réz villanyvezetékelése megtörtént, vízrendszert felújították, nyílászárókat hangszigetelt fa szerkezetűre cserélték. 2019 -ben a tetőt átlécezték felújították, kéményt rendberakták.

A házat 2014-ben 10 cm Hungarocellel, és kőzetgyapottal szigetelték. Gyakorlatilag a ház teljes felújításon esett át. Tisztasági festés, és költözhető. Belmagasság 2,7 m. Fűtést gáz-kazán és vízteres kandalló biztosítja, radiátoros hőleadással. Használati melegvíz ellátás, a gáz-kazánnal történik .

A rendezett- gondozott 454 m2 telken fúrt kút került kialakításra, melyről az öntözés biztosított. Továbbá kialakításra került egy 12 m2 fa szerkezetű tároló. Minden fogyasztás egyedi mérőóra szerint kerül elszámolásra. A ház esztétikailag, statikailag jó állapotban van. Utcán, udvaron, garázsban egyaránt parkolási lehetőség. A garázs Hörmann , elektromos – távirányítású ajtóval van szerelve.

Buszmegálló kb 300 m-re helyezkedik el. A házat gyakorlatilag minden korosztálynak ajánlom. Mind elhelyezkedési mind bővíthetőségi szempontok figyelembevételével, tökéletes telekmérettel. Az ingatlan per, igény és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően előre egyeztetett időpontban birtokba vehető.

Irányár: 37,49 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Gyimesi Lóránt

Érdeklődni: +36 70 904 8223

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 80 nm

Telekterület: 454 nm

Szobák száma: 3

Ingatlan állapota: jó állapotú

Komfort: összkomfortos

HIRDETÉS

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu