Eladó! Nógrád megyében, Budapesttől 80 km -re, Balassagyarmaton egy 1985 – ben épült, duplakomfortos, tégla szerkezetű, 174 m2 alapterületű, kitűnő állapotban lévő családi ház.

Képek az ingatlanról:

Az ingatlan a város csendes, nyugodt családiházas övezetében helyezkedik el. Beszámítási lehetőség! Balassagyarmaton a Szontágh Pál utcában lévő 4 lakásos sorházi lakást, értékegyeztetéssel beszámítunk.

A házban 5 szoba, spajz, 2 W.C., 2 fürdőszoba, 2 konyha, közlekedő, 2 terasz, étkező került kialakításra. A garázs 16 m2, közvetlenül az ingatlanhoz lett hozzáépítve. A ház mögött elhelyezkedő, rendezett 264 m2 telekről közvetlenül be lehet jutni a garázsba. A víz, gáz, villany, csatorna közművesítve van. Az ingatlan fűtését gáz kazán és vegyes tüzelésű kazán, melegvízellátást gázboyler biztosítja.

Az ingatlant 2018 -ban teljesen felújították, villany és vízvezetékeket kicserélték. 2020 -ban a régi elavult nyílászárókat kicserélték műanyagra. A házat 10 cm Hungarocell szigeteléssel látták el. Extraként kiemelném, a szinte örökéletű, és nagyon jó hőtartó tulajdonságokkal rendelkező öntöttvas radiátorokat. A közelben buszmegálló, iskola, óvoda, kereskedelmi- és szolgáltató egységek valamint étterem is található.

Hívjon bizalommal aki nagy családdal rendelkezik, aki nagy házat szeretne, aki befektetne. Az ingatlan per igény és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető.

Irányár: 49 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Gyimesi Lóránt

Érdeklődni: +36 70 904 8223

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 175 nm

Telekterület: 264 nm

Szobák száma: 5

Ingatlan állapota: jó állapotú

Komfort: összkomfortos

HIRDETÉS

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu