Eladásra kínálunk Heves megyében, Budapesttől 80 km fekvő Rózsaszentmárton községben a Mátra lábánál, egy 47 m2 komfortos felújításra szoruló vegyes szerkezetű/tégla és vályog/ házat. Rózsaszentmárton a megye nyugati részén, a 2402-es és a 2404-es utak találkozásánál, Gyöngyöstől nyugatra, Ecséd, Petőfibánya, Apc és Szűcsi között fekvő település.

Képek az ingatlanról:

Az említett négy számjegyű utak mellett érinti még a 24 141-es út is, amely Ecséden át Hort felé biztosít összeköttetést. Az ingatlanban két szoba(18 m2 és 12 m2) egy 5 m2 közlekedő, egy 8m2 konyha, és egy 4 m2 fürdőszoba wc-vel került kialakításra. Belmagasság : 2,4 m.

Amit bónuszként kiemelnék, hogy ugyanezen a telken felépítésre került egy 30 m2 tégla szerkezetű alápincézett komfort nélküli ház. Gyakorlatilag ezért a vételárért a vevő két ingatlant vásárol. Későbbiekben ezek az ingatlanok összeépíthetők, külön-külön is felújíthatóak, és akár két család is lakhatja. Telekméret : 691 m2.

A községben iskola, óvoda, orvosi rendelő stb megtalálható. A községtől 20 km-re Hatvanban a Bosch Kft, állandó munkalehetőséget kínál. Az ingatlan per igény és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető.

Irányár: 9,9 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Gyimesi Lóránt

Érdeklődni: +36 70 904 8223

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 47 nm

Telekterület: 691 nm

Szobák száma: 2

Ingatlan állapota: felújitandó

Komfort: komfortos

HIRDETÉS

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu