Nógrád megyében, Budapesttől 108 km -re, Balassagyarmattól 16 – km -re fekvő Szécsény városában csendes nyugalmas, családiházas környezetben, eladásra kínálunk egy polgári ízlés szerint, nagyon igényesen kialakított 1985 – ben épült, tégla szerkezetű, 300 m2, tetőtér beépítéssel rendelkező, duplakomfortos, összközműves családi házat. Budapesti lakás beszámítása értékegyeztetéssel lehetséges.

Képek az ingatlanról:

Az ingatlan nagyon jó statikai és esztétikai állapotban van. Állagmegőrzés folyamatos volt. Életszerűen 10 éve nem laknak a házban, ettől függetlenül 14 C – on megy a temperáló fűtés. A beépített konyha a vételár része. Az ingatlanban lévő bútorok, külön megegyezés esetén megvásárolhatóak. Alagsorban elhelyezkedő szolárium is a vételár részét képezi.Belmagasság 2,7 m.

Az ingatlan fűtése gáz-kazánnal, és vegyes tüzelésű olaj kazánnal történik. Hűtése , klímával megoldott. Használati melegvíz ellátását gázbojler biztosítja. 2012 – ben teljes tetőcserét eszközöltek, Therwolin szigeteléssel. A nyílászárók anyaga műanyag. Minden fogyasztás egyedi mérőóra szerint kerül elszámolásra.

A ház állapotát nagyon nem kell taglalni, a képek magukért beszélnek. Ezzel az ingatlannal csak annyi dolga van a vevőnek, hogy beköltözzön, saját ízlésvilága és fantáziája szerint berendezze.

Az ingatlanhoz tartozó rendezett, gondozott 659 m2 telken kialakításra került 36 m2 tégla szerkezetű dupla garázs , szerelt Hörmann távirányítású harmónikaajtóval, és mellé 10 m2 tároló, 24 m2 fedett terasszal. Ezzel együtt, három autó elhelyezésére van lehetőség.

A gyep szépségéről , ápoltságáról 10 fejes programozható automata öntözőrendszer gondoskodik. A ház biztonságát elfogószolgálatba bekötött riasztórendszer biztosítja. Ajánlom az ingatlant nagycsaládosoknak, és akik kiemelten keresik a nyugalmat, mert ez a kertvárosi ingatlan ezt maximálisn biztosítja.

Utcán egyaránt parkolási lehetőség díjmentesen. Buszmegálló kb 300 m . Az ingatlan per, igény és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető.

Irányár: 64,9 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Gyimesi Lóránt

Érdeklődni: +36 70 904 8223

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 300 nm

Telekterület: 659 nm

Szobák száma: 7

Ingatlan állapota: jó állapotú

Komfort: duplakomfortos

HIRDETÉS

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu