Eladásra kínálunk, Balassagyarmattól 16 km -re lévő Varsány községben, egy 1960 – ban épült, 105 m2, tégla szerkezetű(46 cm falvastagságú), összközműves, összkomfortos családi házat, mely a falu csendes, korlátozott autóforgalommal rendelkező utcájában helyezkedik el.

Képek az ingatlanról:

A házban kialakított helyiségek felsorolása : szoba 12 m2, szoba 17 m2, szoba 19 m2, előtér 14 m2, konyha étkezővel 18 m2, fürdőszoba wc-vel 10 m2, pince 12 m2, került kialakításra.

Műszaki leírás : 2019- ben vízvezetékek komplett cseréje, beleértve a fő nyomócsövet is. Csatorna új. Konyhában és a fürdőszobában a villanyvezetékelés megtörtént(32 A). A tető jó állapotban van. A fűtést , szintén 2019-ben vásárolt vegyes tüzelésű kazán és elektromos kazán biztosítja. Használati melegvíz ellátása villanybojlerrel történik.

Az ingatlanhoz tartozó 2373 m2 telken tárolóhelyiségek épültek, melyek igény szerint felújítandóak, vagy elbontandóak. A telek méretéből adódóan kisebb családi vállalkozásra is alkalmas lehet, vagy a család saját zöldség és gyümölcsellátására.

Varsány község Nógrád megyében a Szécsényi járásban helyezkedik el. Északról Szécsény, keletről Rimóc, délről Nógrádsipek, nyugatról Csitár, illetve Iliny határolja. A településtől nem messze fut a Darázsdói-patak. A 22-es útról Szécsénynél dél felé letérve érhető el a 2201-es közúton.

Az ingatlan per, igény, és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető.

Irányár: 16,25 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Gyimesi Lóránt

Érdeklődni: +36 70 904 8223

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 105 nm

Telekterület: 2373 nm

Szobák száma: 3

Ingatlan állapota: közepes állapotú

Komfort: összkomfortos

HIRDETÉS

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu