2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Nógrád Megye5 BALESET TÖRTÉNT NÓGRÁD MEGYÉBEN – TÖBB SÉRÜLT

5 BALESET TÖRTÉNT NÓGRÁD MEGYÉBEN - TÖBB SÉRÜLT


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

gazolasegy11

Egy 27 éves férfi közlekedett személygépkocsival a 22-es számú főúton, Őrhalom irányából Balassagyarmat felé 2018. február 13-án 4 óra 38 perckor. Egy balra ívelő útkanyarulatban a havas borítású úttesten a gépkocsival megcsúszott, majd a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árokba csapódott. A baleset következtében a jármű vezetője és három utasa megsérült.

Varsány és Nógrádsipek között közlekedett gépkocsival egy nő 18 óra 30 perckor, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban a havas, csúszós úttesten az autója megcsúszott. Ezt követően a jármű lehaladt a bal oldali útpadkára, majd először egy felsővezeték-tartó faoszlopnak, majd egy nagyobb fának ütközött és az út melletti szántóföldön az oldalára borulva állt meg. A balesetben két személy sérült meg.

A megye területén további három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

A hóesés és az azzal együtt járó romló látási viszonyok fokozott figyelmet és óvatosságot követelnek mega közlekedőktől. A rosszabb látási viszonyok miatt fontos a nagyobb követési távolság megtartása, lassabban kell vezetni, így kisebb a baleset bekövetkeztének kockázata.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván.Forrás: Police.hu


2018-02-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite