2019. március 20., szerda - Klaudia
Keresés a tartalomban
Nógrád Megye7 baleset történt Nógrád megyében

7 baleset történt Nógrád megyében

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

rendorauto2017

Egy 28 éves férfi 2018. augusztus 3-án 8 óra körül, Szécsényben, a Rákóczi úton közlekedett személygépkocsijával, amikor egy kerékpárjára felszálló és azzal elinduló 78 éves nőt kívánt kikerülni. A biciklis, az elindulása közben - a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján - elvesztette egyensúlyát és a bal oldali irányba dőlt, mely során az őt kikerülő autó jobb oldali visszapillantó tükre elsodorta. Ennek következtében a nő az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett.

Romhányban, a Széchenyi úton 19 óra 30 perckor egy motorkerékpárral közlekedő férfi az előtte forgalmi okból fékező személygépkocsinak történő ütközés elkerülése érdekében vészfékezett, amely hatására a motorral a bal oldalára borult és az autó hátuljának ütközött. A baleset során a motoros könnyű sérülést szenvedett.

Salgótarjánban, a Szécsényi úton, Kishartyán irányából a 21-es számú főút felé közlekedett személygépkocsival egy 20 éves nő 19 óra 50 perckor, amikor egy enyhén balra ívelő útkanyarulatban járművével a jobb oldali útpadkára lehaladt, majd a jobb oldali árokba csapódott. A jármű vezetője a baleset során megsérült

A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

A megye területén további kettő személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek, továbbá a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!Forrás: Police.hu


2018-08-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite