2019. június 21., péntek - Alajos
Keresés a tartalomban
Bulvár850 fős stáb közvetíti Vilmos és Kate esküvőjét

850 fős stáb közvetíti Vilmos és Kate esküvőjét


Kisebb hadseregnyi stábbal készül a BBC Vilmos brit trónörökös közelgő esküvőjére, amelyet a brit kormány óvatos becslései szerint is kétmilliárd tévénéző kísér majd figyelemmel világszerte.

Vilmos herceg


A brit közszolgálati médiatársaság, a jeles esemény fő közvetítője ennek megfelelő erőket készül bevetni. A Daily Mail című konzervatív tömeglap hétfői értesülése szerint a BBC összesen 850 fős stábbal vonul ki a helyszínekre. Közülük 550-en az élő tévé- és rádióműsor közvetítésében vesznek részt, további háromszázan pedig a BBC televíziós és rádiócsatornáinak vezető hírműsorai számára készítenek riportokat az eseményről.


A BBC kilencórányi közvetítést tervez. A társaság a Daily Mail felvetésére azzal magyarázta a stáb hatalmas létszámát, hogy a BBC a felelőse a trónörökösi menyegző közvetítésének az egész világon, és az esküvő valószínűleg az évszázad legnagyobb globális nézettségű eseménye lesz.


A BBC a 2008-as pekingi nyári olimpiai játékokon 437 fős, a tavalyi dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon 295 fős stábbal volt jelen.


A 29 éves Vilmos - Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia - április 29-én veszi feleségül vele azonos korú menyasszonyát, a polgári származású Kate Middletont az angol-brit monarchia ősi londoni koronázótemplomában, a Westminster-apátságban.


Még több Bulvár hír:


Megbukott Damu Roland>>>


Váratlan fordulat - A szakács felesége befogadja Lázárkát>>>


17 éves lánnyal jár a 29 éves Megasztár?>>>


Ki hinné? - Kadhafi felesége is magyar>>>


Stohl: mindent megtennék, hogy elkerüljem a börtönt>>>

 


Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2011-04-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite