2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeA bankautomatához is elkísérték a támadók

A bankautomatához is elkísérték a támadók


rendőrségi autóDecember 30-án két ismeretlen a buszmegállóban arra kényszerített egy 24 éves bátonyterenyei férfit, hogy adja át nekik mobilját, a nála lévő készpénzt és a közeli bankautomatából vegye le kártyájával a számláján található összes pénzt. A megfenyegetett áldozattól a két férfi ezenkívül azt követelte, hogy adja oda nekik a január 5-én számlájára érkező segélyt is.


A bátonyterenyei rendőrkapitányságon december 30-án este az áldozat édesapja tett bejelentést a támadásról - írja a police.hu. A beszámoló szerint az első felszólítás után a sértett közölte, hogy csak hetven forintja van, mire a támadó "látva a sértett gyenge fizikumát" arra kényszerítette a buszmegállóban várakozó fiatalt, hogy adja át a mobiltelefonját, készpénzét és a közeli automatából vegye ki összes pénzét.

A fenyegetés hatására az áldozat még további négyezer forintot adott át a támadónak, illetve az időközben hozzá csatlakozó másik férfinak. Ekkor ugyanis már ketten fenyegették a sértettet és azt követelték tőle, hogy szintén adja oda nekik a január 5-én a számlájára érkező segélyét.

A rendőrök egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket, a 21 és 28 éves bátonyterenyei férfit rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, illetve intézkedtek őrizetbe vételükről. A gyanúsítottakat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A sértett 25 ezer forint értékű mobiltelefonját, bankkártyáját, készpénzének egy részét megtalálták a 21 éves férfinál.

 

Forrás: police.hu/Nógrád24.hu

 

2011-01-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite