2020. február 19., szerda - Zsuzsanna
Keresés a tartalomban
BulvárA Dal 2019 - őket láthatjuk a második válogatóban

A Dal 2019 - őket láthatjuk a második válogatóban

Szombaton újabb tíz produkciót láthatnak a nézők A Dal 2019 színpadán, a második élő válogatóban. A három válogatóból összesen tizennyolc dal jut tovább a két elődöntőbe, az innen továbbjutó nyolc versenyző pedig már a döntőben mérettetheti meg magát, február 23-án.

adallogo2019


A második válogatóban az alábbi előadók dalai versenyeznek:

Acoustic Planet - Nyári zápor
Diana - Little Bird
Fatal Error - Kulcs
Gotthy - Csak 1 perc
Hajdu Klára - You're Gonna Rise
Heatlie Dávid - La Mama Hotel
The Middletonz - Roses
The Sign - Ő
Vavra Bence - Szótlanság
yesyes - Incomplete

Az első válogatóban Szekér Gergő Madár, repülj! című dala, valamint Oláh Gergő előadásában a Hozzád bújnék egyaránt 41 pontot kapott a zsűritől és a nézőktől összesen. 39 ponttal jutott tovább Antal Tímea feat. Demko Gergő dala, a Kedves Világ!, negyedikként a Konyha együttes és a Százszor visszajátszott 38 ponttal, ötödikként pedig a Nomad zenekar A remény hídjaival, 35 ponttal.


A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival DENIZ és az Ide várnak vissza című dal lett, így ő is bekerült az elődöntőbe.


A Dal adásai után, 21.40-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával.


Érdemes követni A Dal 2019 honlapját, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalát is, ahol már az adások előtt megismerkedhetünk az indulókkal. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.

A Dal 2019 - szombatonként 19.30-tól a Duna Televízió és a Duna World műsorán.

A Dal Kulissza - Minden, amit tudni akartál A Dalról - A Dal adása után 21.40-től a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén


Forrás: MTVA Sajtó Osztály

2019-01-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite