2020. június 1., hétfő - Tünde
Keresés a tartalomban
BulvárA Dal 2019 - ők lépnek színpadra az első válogatóban

A Dal 2019 - ők lépnek színpadra az első válogatóban

Tíz produkciót láthatnak a nézők január 19-én 19.30-tól A Dal 2019 első élő válogató adásában. A három válogatóból összesen tizennyolc dal jut tovább a két elődöntőbe, az innen továbbjutó nyolc versenyző pedig már a döntőben mérettetheti meg magát, február 23-án.

adallogo2019


Az első válogatón az alábbi előadók dalai versenyeznek:


Antal Tímea feat. Demko Gergő - Kedves Világ!
Berkes Olivér - Világítótorony
DENIZ - Ide várnak vissza
Hamar Barni - Wasted
Konyha - Százszor visszajátszott
Nomad - A remény hídjai
Oláh Gergő - Hozzád bújnék
Pátkai Rozina - Frida
Szekér Gergő - Madár, repülj!
Váray László - Someone who lives like this

A dalokat Both Miklós, Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett, kétszeres Fonogram- és Budai-díjas zeneszerző, a Napra együttes énekese, gitárosa és zeneszerzője, Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa, Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napóleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár, valamint Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere véleményezi majd. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a nézők látják el az ötödik zsűritag szerepét SMS szavazáson keresztül, így aktív részesei lehetnek a dalválasztási folyamatnak. A Duna Televízió és a Duna World nézői Dallos Bogival és Fehérvári Gábor Alfréddel, Freddie-vel kereshetik együtt Magyarország legjobb dalát.

Adás után, 21.40-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetővel, Forró Bencével.

Érdemes követni A Dal 2019 honlapját, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalát is, ahol már az adások előtt megismerkedhetünk az indulókkal. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.

A Dal 2019 - január 19-től szombatonként 19.30-tól a Duna Televízió és a Duna World műsorán.
A Dal Kulissza - Minden, amit tudni akartál A Dalról - A Dal adása után 21.40-től a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén.

pierogalexander_banner

HIRDETÉS

 

Forrás: MTVA SAJTÓ

2019-01-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite