2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
SportA Dinamo elnöke szerint megegyeztek Dzsudzsákkal

A Dinamo elnöke szerint megegyeztek Dzsudzsákkal


Orosz sajtóértesülés szerint a Dinamo Moszkva futballklub elnöke megállapodott Dzsudzsák Balázzsal a magyar válogatott szélső szerződéshosszabbításáról.

Dzsudzsák Balázs001

A championat.com Borisz Rotenberg szavait idézve ugyanakkor nem tekinti lezártnak a megállapodás kérdését, megemlítve, hogy Dzsudzsáknak vannak más ajánlatai is. Maga az elnök sem veszi még készpénznek magyar válogatott csapatkapitányának maradását, mondván, hogy a megegyezés dacára "bonyolult a szituáció". A honlap megemlítette, hogy Dzsudzsák iránt legújabban a német Bundesligában szereplő Hertha érdeklődik.

A 28 éves futballista szerződése ez év decemberében lejár a Dinamónál, s a klub helyzetét nehezíti, hogy az európai szövetség, az UEFA a pénzügyi fair play megsértése miatt kizárta az együttest az Európa Liga következő szezonjából.

Az UEFA indokul azt hozta fel, hogy az orosz klub vétkes a túlzott futballistafizetésekben és a szabálytalan - az egyesületnek indokolatlanul magas támogatást garantáló - szponzori szerződésekben. A Dinamo vezetősége ígéretet tett arra, hogy véget vetnek a túlköltekezésnek, az újonnan szabályozott bérpolitikának megfelelően leszállítják a futballisták fizetését, s a jövőben tartózkodnak a túl sokba kerülő játékosok szerződtetésétől.

A gárda azzal szerezte meg az Európa Liga 2015/16-os szezonjában való részvétel jogát, hogy az orosz bajnokságban legutóbb negyedikként végzett.

 

Forrás: MTI/ Nógrád24

 

 

2015-06-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite