2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
ItthonA DK meg akarja nézni a visszaküldött konzultációs leveleket

A DK meg akarja nézni a visszaküldött konzultációs leveleket


Ha már a bóvlikormány - miközben mintegy négymillió magyar él a létminimum környékén - 870 millió forintot költ egy felesleges levelezésre, akkor jogunk van legalább szúrópróba-szerűen belenézni, hiteles-e az állításuk.

demokratikus_koalicio

KÖZLEMÉNY A Demokratikus Koalíció betekintést kér a "nemzeti konzultáció" majdan visszaküldött leveleibe. Erre több ok miatt is szükség van. Az egyik, hogy az Orbán-kormánynak egy szavát sem lehet elhinni. A legutóbbi példa erre a szemmel láthatóan zavarodott miniszterelnök fejtegetése arról, hogyan kell becsapni a diplomácia és a nemzetközi pénzügyi szervezetek tárgyalópartnereit.

A másik indok a kérésére, hogy korábban sem mutatta be a Fidesz, mennyi levél érkezett vissza, hanem bemondtak egy számot és közölték, hogy csaknem mindenki a Fidesz által elvárt választ adta a feltett kérdésekre. Ha már a bóvlikormány - miközben mintegy négymillió magyar él a létminimum környékén - 870 millió forintot költ egy felesleges levelezésre, akkor jogunk van legalább szúrópróba-szerűen belenézni, hiteles-e az állításuk.

Ezért felszólítjuk a kormányt, hogy adjon lehetőséget, konkrét helyet és időpontot a DK politikusainak, hogy az összegyűjtött leveleket megnézhessék. A Demokratikus Koalíció továbbra is szemfényvesztésnek tartja a miniszterelnök akcióját, ezért arra kéri tagjait és szimpatizánsait, hogy a személyes adatokra vonatkozó részletek eltávolítása után küldjék el az Orbán-leveleket a DK budapesti központjába. A megsemmisített és újrahasznosított levelekből befolyó összeget a párt jótékony célra ajánlja fel.

Demokratikus Koalíció sajtóiroda

ezo_banner

HIRDETÉS

Forrás: OS/MTI/ HÍR PORT24

 

 

2012-06-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite