2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
ItthonAdócsökkentést ígér Orbán Viktor

Adócsökkentést ígér Orbán Viktor


Orbán Viktor 04.12Orbán Viktor szerint az új kormány egyik legfontosabb feladata a közbiztonság javítása, a bűnözés visszaszorítása lesz; a Fidesz elnöke adócsökkentést is ígért.

Az államnak kell garantálnia a védelemhez való jogot, nem pedig a gárdáknak és félkatonai szervezeteknek - mondta a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltje Rakamazon. Magyarországon a rendetlenségnek hamarosan vége lesz, s a bűnözők világának úgyszintén, s ezt elsősorban a rendőrség biztosítja majd - fogalmazott.


A miniszterelnök-jelölt szerint ez a törekvés összefügg az országgyűlési választások vasárnapi második fordulójával is, mert - mint fogalmazott - nem mindegy milyen egység alakul ki az új kormány mögött, és milyen arányú lesz a többség a hatékony rendőrség kialakítását szolgáló jogszabályok megváltoztatásához. "A második forduló erről is fog szólni" - hangoztatta Orbán Viktor.

Úgy vélte, az első forduló véget vetett egy korszaknak, az emberek egyértelműen, egybehangzóan azt mondták, így nem akarnak tovább élni. A második forduló - folytatta - pedig arról fog szólni, lesz-e nemzeti egység, túllép-e az ország a meddő vitákon, a kétes hatósági eljárások ciklusain, és belépünk-e egy világos, egyértelmű, az emberek érdekét szolgáló új korszakba. Orbán Viktor arra biztatta a választókat, hogy a második fordulóban is minél nagyobb számban menjenek el szavazni és adják voksukat egy, az új kormány mögé felsorakozó kétharmados többség kialakításához.


Orbán Viktor egyetlen újságírói kérdésre válaszolt, amely azt firtatta, lesz-e adócsökkentés az idén Magyarországon. Orbán Viktor azt mondta: "bízzanak bennem, lesz adócsökkentés".

 

 

2010-04-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite