2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
ItthonA Fidesz legkomolyabb kihívója akar lenni az LMP 2014-ben

A Fidesz legkomolyabb kihívója akar lenni az LMP 2014-ben


Karácsony Gergely frakcióvezető-helyettes szerint, ha sikeres lesz az építkezés és szervezetfejlesztés a pártban, az LMP nélkül nem lehet leváltani a kormánypártot - nyilatkozta az MR1-Kossuth Rádiónak.

Karácsony Gergely


A mai kormánypártok legkomolyabb kihívója szeretne lenni az LMP 2014-ben - derült ki a párt kétéves születésnapján. Az építkezésről és a szervezet fejlesztéséről szól az Lehet Más a Politika (LMP) következő két éve. Ha ez sikeres lesz, 2014-ben nem lehet majd leváltani a mostani kormánypártot az LMP nélkül - fogalmazott az MR1-Kossuth Rádió műsorában Karácsony Gergely frakcióvezető-helyettes a most két éve alakult párt választmányi ülése után.


"Az a célunk, hogy azokat a szimpatizánsokat, akik az LMP körül vannak, be tudjuk vonni a szervezetbe, és egy nagyobb pártszervezettel indulhassunk neki a következő éveknek" - mondta az ellenzéki politikus.
Az LMP felmérése szerint egymillióan érzik közel magukhoz a zöld értékeket, az ő támogatásukat is szeretné megszerezni a párt, de máshol is erősítene.


"Tavasszal elsősorban a jobb társadalmi státuszú emberek szavaztak az LMP-re. Fontos, hogy az LMP meg tudja szólítani a leszakadó rétegeket is" - nyilatkozta a párt terveiről Karácsony Gergely.


Az, hogy kik lesznek az LMP új, tizenhárom tagú országos választmányának tagjai, két hét múlva, a párt kongresszusán dől el.


Forrás: MR1 - Kossuth Rádió/HÍR PORT24

2011-02-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite