2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
ItthonA Fidesz szerint komolytalan a díjmentes fővárosi közlekedésről szóló szocialista terv

A Fidesz szerint komolytalan a díjmentes fővárosi közlekedésről szóló szocialista terv


BKV ellenorökA fővárosi Fidesz-frakció szerint nem lehet komolyan venni Horváth Csaba szavait, amelyek szerint az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést Budapesten.


A szocialista főpolgármester-jelölt a párt majálisán, szombaton a Városligetben azt mondta, hogy az ingyenes közösségi közlekedést azok vehetnék igénybe, akik legalább négy éve állandó budapesti lakosok, vagy diákként a fővárosban tanulnak.
Szűcs Somlyó Mária, a fővárosi Fidesz-frakció sajtófőnöke az MTI-hez eljuttatott közleményében erre reagálva azt írta: "ilyen marhaságot utoljára Horn Gyula miniszterelnök mondott - a hatalom megtartása érdekében , amikor a nyugdíjasoknak ingyen repülőjegyet ígért".


A Fidesz emlékezteti Horváth Csaba főpolgármester-jelöltet, hogy még alig egy hónapja, amikor Bajnai Gordon miniszterelnökkel és Demszky Gábor főpolgármesterrel együtt szerződésben vállalták, hogy az állam pénzügyi támogatást nyújt a fővárosnak, cserébe a közgyűlés az inflációval megegyező mértékben emeli évente a BKV jegyek árait. "Ennyit ér Horváth Csaba szava?" - tette fel a kérdést a sajtófőnök a közleményben. Horváth Csabának négy, az MSZP-nek tizenöt éve volt arra, hogy megvalósítsák programjukat. A budapestiek látják és tapasztalják, hogy az ígéretekből hazugságok és korrupciós ügyek sorozatai lettek - írta Szűcs Somlyó Mária.

2010-05-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite