2019. április 26., péntek - Ervin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeA hét végére három demonstráció is lesz Nógrádban

A hét végére három demonstráció is lesz Nógrád megyében


A hétvégén, január 21-én, szombaton Nógrád megyében három helyszínen is forgalomlassító demonstrációt tartanak. A rendőrség arra kéri a járművezetőket és a közlekedés egyéb résztvevőit, hogy legyenek türelmesek, és tanúsítsanak egymás iránt nagyobb toleranciát.

demonstrac

A kép illusztráció!


Forgalomlassító demonstrációra kell számítani Balassagyarmaton 2012. január 21-én 10 órától -14 óráig. A Mikszáth Kálmán úton a Szlovákia felé tartó jobb oldali sávban sorakoznak fel a részt vevő gépkocsik és a sáv lezárásra kerül az 57-es számú háztól a 65-ös számú házig. A részt vevők a demonstrációt megelőzően 30 perccel a kamion terminálnál gyülekeznek.


Ugyanezen időpontban a 2. számú út / Hont - Parassapuszta / 78-as km. szelvény és a 79-es km. szelvény között, egypályás útszakasz menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávját érintő demonstrációra került sor. A demonstráció során a forgalmi sáv 300 m-es részen lezárásra kerül. 2012. január 21-én 09 óra 30 perckor a Hont község kijáratánál lévő parkolóban gyülekeznek a résztvevők, akiket a rendőrség megkülönböztetett jelzéssel ellátott szolgálati gépkocsival a demonstráció helyszínére felvezeti.


A rendezvények ideje alatt a Balassagyarmati Rendőrkapitányság állománya a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának segítségével a helyszíneken váltakozó irányú forgalomirányítással biztosítja a közlekedés zavartalan lebonyolítását.


A fenti rendezvényekkel egyidőben, 2012. január 21-én, a 21-es számú főút Salgótarján - Somoskőújfalu közötti útszakaszon, a 61-es és 62-es km. szelvények között Somoskőújfalu irányába, 50 méter hosszan félpályás útlezárás mellett szintén gépkocsis demonstrációra kell számítani. A rendezvény ideje alatt a Salgótarjáni Rendőrkapitányság állománya rendezvénybiztosítást hajt végre. A rendezvényt az állomány a 21. számú főútvonalon lévő demonstráció helyszínén váltakozó irányú forgalomirányítással biztosítja a közlekedés zavartalan lebonyolítását.

Információink szerint a demonstrációkat a Kárpát Haza Őrei Mozgalom szervezi a felvidéki határátkelő helyek közelében. Ezzel a demonstrációval szeretnének tiltakozni a Szlovák kormány kettős állampolgársági törvénye miatt valamit a máig érvényben lévő Benes dekrétumok ellen. A demonstrációhoz csatlakozik még a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Magyar Nemzeti Front.


A rendőrség arra kéri a járművezetőket és a közlekedés egyéb résztvevőit, hogy legyenek türelmesek, és tanúsítsanak egymás iránt nagyobb toleranciát.

 

Forrás: police/HÍR PORT24

 

 

 

 

2012-01-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite