2020. augusztus 13., csütörtök - Ipoly
Keresés a tartalomban
Választás 2010A kampánycsend előtti órákat is kihasználják a pártok!

A kampánycsend előtti órákat is kihasználják a pártok!


voks1Bár tegnap a legtöbb párt megtartotta hivatalos kampányzáróját, még a kampánycsend előtti utolsó órákat is kihasználták és kihasználják a választók meggyőzésére. Az MSZP vezetői Budapesten kampányoltak, a Fidesz elnöke interjúkat adott. Az MDF, a Jobbik és az LMP folytatta vidéki fórumait. A Civil Mozgalom Vecsésen tartja kampányzáró rendezvényét.


Az MSZP a Duna-parton tartotta budapesti kampányzáróját. Mesterházy Attila szerint a demokrácia védelméről szól a vasárnapi voksolás.
„Kérek mindenkit, hogy jöjjön el szavazni, mert látható módon az MSZP-nek igaza volt, ennek a választásnak rendkívül nagy tétje van" - mondta Mesterházy Attila.

Orbán Viktor televíziós és rádióstúdiókban töltötte a kampány utolsó napját. A Ma Reggelben arról beszélt, csak egy erős felhatalmazással bíró új kormány segítheti ki az országot a válságból.
„Minél nagyobb támogatást, minél szélesebb támogatást adnak nekünk, annál gyorsabban és annál könnyebben tudjuk kivezetni az országot a bajból" - mondta Orbán Viktor.
Dávid Ibolya nem hisz a közvélemény-kutatóknak, szerinte még sose mérték helyesen az MDF támogatottságát, szerinte be fognak jutni a parlamentbe.

„A magyar demokrata fórum az egyedüli, konzervatív, egyedüli kapitalizmust építő, szabad versenyre, piacra, tisztességes megmérettetésre épülő párt ma Magyarországon" - közölte a pártelnök.

A Jobbik elnöke szerint az elmúlt 20 év legizgalmasabb választása előtt áll az ország.

„Aki úgy érzi, hogy az elmúlt 20 év zsákutca volt és ezt nem toldozni-foldozni kell, hanem egészen más irányba kellene Magyarországnak haladnia, annak végre van lehetősége, hogy egy valóban új erőt, valódi nemzeti erőt válasszon magának" - közölte Vona Gábor.

Az LMP egy performansszal zárta a kampányt. A párt gazdasági szóvivője a korrupcióban évente eltűnő 300 milliárdot rendezte jelképesen át, bemutatva, hogy lehetne adócsökkentésre, vagy épp egészségügyre is fordítani ezt a pénzt.
„Mindehhez arra van szükség, hogy a Lehet Más a Politika által megfogalmazott korrupció ellenes lépések valósággá váljanak" - közölte Scheiring Gábor.


A Civil Mozgalom Vecsésen tartja kampányzáró rendezvényét.
A pártok ma éjfélig juttathatják el kampányüzeneteiket a választókhoz, utána - vasárnap este hétóráig - kampánycsend lesz.

2010-04-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite