2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeA Készenléti Rendőrség lovas és kutyás járőrei Nógrádban

A Készenléti Rendőrség lovas és kutyás járőrei Nógrádban


Nógrád megye négy városában és környező településein láttak el megerősítő szolgálatot nagyobb létszámban a járőrök.

keszenleti_rendorseg

Fotó: Police.hu


Nógrád megyében 2014. augusztus 5-én teljesítettek szolgálatot a Készenléti Rendőrség lovas és kutyás járőrei. Megerősítő erőként összesen 8 fő lovas és 2 fő kutyás járőr érkezett a Balassagyarmati, Pásztói, Rétsági és Szécsényi Rendőrkapitányságok illetékességi területére. A Készenléti Rendőrség munkatársai a víkendházas övezetekben, a gépjárművekkel nehezen megközelíthető helyeken, mezőgazdasági területeken láttak el szolgálatot, melynek célja a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése, a jogsértő cselekmények megelőzése, megszakítása, továbbá a közlekedési balesetek megelőzése, a zavartalan és biztonságos közlekedés biztosítása volt.


Az állampolgárok találkozhattak többek között Rétság város belterületén, Szátok községben, Balassagyarmaton, Ipolyszögön, Szécsényben, Nagylócon, továbbá Pásztón és a palotási tó víkendházas övezetében is a lovas egyenruhásokkal. A kutyavezetők és négylábú segítőik Diósjenő község területén vigyáztak a rendre.

keszenleti_rendorseg1

Fotó: Police.hu


A Pásztói Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó Héhalom községben és az ahhoz tartozó szántóföldekhez vezető földutakon, erdei utakon a helyi polgárőr egyesület tagjaival látott el szolgálatot a Készenléti Rendőrség két lovasa Vezúv és Mécses nevű szolgálati lovaikkal.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

Edvin Marton koncert

HIRDETÉS

2014-08-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite