2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
ItthonAlsóörsi mészárlás: sötét terepjárót látott az egyik szemtanú

Alsóörsi mészárlás: sötét terepjárót látott az egyik szemtanú


AlsóőrsA Blikk állítólag megtalálta a szemtanút, aki látta azt a sötét ruhás alakot, aki a 17 lövést leadta a rendőrre és az általa megállított autóra.


Sötét terepjárót látott a szerda hajnali alsóörsi mészárlás helyszínéről elhajtani egy, a vasárnapi Blikk által megszólaltatott szemtanú, egy vadász pedig két lövést hallott annak a helynek a közelében, ahol a feltételezett rendőrgyilkos állítólag öngyilkos lett. Ezek az információk ellentmondanak az ügyről korábban érkezett híreknek.


Egyre több a kérdés az alsóörsi mészárlással kapcsolatban - írja a Vasárnapi Blikk. A lap állítólag megtalálta a szemtanút, aki látta azt a sötét ruhás alakot, aki a 17 lövést leadta a rendőrre és az általa megállított autóra. A lap szerint a szemtanú azt állítja, hogy egy fekete terepjáróval menekült el a helyszínről a rendőrgyilkos.


A Veszprém megyei Alsóörsön szerda hajnalban, nem sokkal éjfél után tört ki a lövöldözés, amelyben egy rendőr és az általa ellenőrzött Ford Fiesta egyik utasa életét vesztette. A rendőrség szerint 40 méterről lőtték le őket egy sorozatlövő fegyverrel.


Tisztázatlan kérdések


Szerda délután a gyilkosság helyszínétől néhány kilométerre egy elhagyott, sötét színű Skoda mellett egy Svájcban élő magyar férfi holttestét találták meg, a kocsiban pedig több lőfegyverre is bukkantak. A rendőrség szerint nem kizárt, hogy a gyilkosságot azokkal a fegyverekkel követték el, amelyeket a kocsiban találtak, a férfi pedig feltehetően öngyilkos lett.


A Vasárnapi Blikk szerint ugyanakkor a feltételezett elkövető öngyilkosságának is volt egy fültanúja. Egy arra járó vadász azonban két lövést hallott, ami megkérdőjelezheti, hogy valóban öngyilkosság történt-e. A kétkedésre még az is okot adhat, hogy a svájci-magyar kettős állampolgárságú S. Bálintot maszkban és golyóálló mellényben találták meg feltételezett öngyilkossága helyszínén - írja a lap.


Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz. Korábban a sajtóban felmerült, hogy a mészárlás indítéka féltékenység lett volna, de ezt nem erősítette meg a rendőrség, és az áldozat rendőr édesanyja is tagadta.


Forrás: Blikk/HÍR PORT24

2010-08-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite