2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
Választás 2010A magyar föld és víz nem eladó!

A magyar föld és víz nem eladó!


Schmitt PálA magyar föld és víz védelme nem csupán egyéni és közösségi érdek, hanem nemzeti érdek is - jelentette ki Schmitt Pál Szentesen. Schmitt Pál Farkas Sándor képviselőjelölt meghívására Szentesre érkezett. Az Európai Parlament alelnöke találkozott helyi sportvezetőkkel és a szentesi vízilabdázók edzését is meglátogatta. Schmitt Pál a fiatalok sportjának, a tömegsportnak és a mindennapos mozgásnak a fontosságáról beszélt.

A jelöltről szólva Schmitt Pál elmondta: Farkas Sándor személyében egy kiváló jelöltet állított a Fidesz, aki a helyiek és környékbéliek gondjaival problémáival kiemelten foglalkozik már most is a Parlamentben.
A politikus arról is beszélt, hogy a munkahelyteremtésen túl a családok hétköznapjainak biztonsága is nagyon fontos. Az idős emberek biztonságát a nyugdíjak vásárlóértékének megtartásával kell és lehet biztosítani és olyan támogatási rendszert kell kidolgozni, mely valóban a rászorulókhoz juttat el segítséget. Egy család akkor van biztonságban, ha az édesapának van munkahelye, az édesanya nevelheti a gyermekeket és az állam ezt megbecsüli, akár családi adózással - fejtette ki Schmitt Pál, leszögezve: meg kell állítani a magyarság fogyását és ez nem megy másként, minthogy az ehhez hasonló lépésekkel haladunk előre. Ha a Fideszre és Farkas Sándorra szavaznak a szentesiek, akkor ez nagy lépést jelenthet egy jó irány felé - jegyezte meg az Európai Parlament alelnöke.

A magyar föld és víz védelme nem csupán egyéni és közösségi érdek, hanem nemzeti érdek is, nemzeti érték is. A Fidesz ezért egyenesen fogalmaz: a magyar föld és víz nem eladó! - szögezte le Schmitt Pál.
A politikus ezt követően Kunszentmártonba utazott, ahol Sági Istvánnal, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 5. számú választókerület képviselőjelöltjével együtt ugyancsak lakossági fórumon vett részt.

A kunszentmártoni rendezvény témája az európai és országos politika összekapcsolódása a helyi közélettel, a régió kapcsolódási lehetőségei voltak.

Schmitt Pál ezúttal is kitért a Fidesz földdel kapcsolatos álláspontjára.

 

2010-03-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite