2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeA napokban több betörés is volt Nógrád megyében

Gondosan zárják az ajtókat és az ablakokat !


A rendőrségre 2012. december 11 én több bejelentés is érkezett lopás bűncselekmények miatt. Az esetek nagy részében az elkövetők dolgát az könnyítette meg, hogy az ingatlan ajtaja vagy ablaka nem volt bezárva.

betorok

A Balassagyarmati Rendőrkapitányságra tett bejelentést egy férfi 08 óra 23 perckor, hogy Érsekvadkerten lévő házának melléképületébe ismeretlen személy a nyitva hagyott bejárati ajtón keresztül bement, és onnan eltulajdonított egy 20.000 Ft értékű láncfűrészt.

A Pásztói Rendőrkapitányság ügyeletére 03 óra 20 perckor egy jobbágyi állampolgár azt jelentette be, hogy a családi házának kamrájába ismeretlen személy a nyitva hagyott kis ablakon keresztül bemászott, és így a konyhába bejutva, a helyiségben kutatást végzett. Ebben az esetben az elkövető nem tulajdonított el semmit.

Ezt követően a déli órákban egy hölgy telefonon jelezte, hogy kállói ingatlanához tartozó fészeréből ismeretlen személy az éjszaka folyamán egy hegesztőtrafót tulajdonított el 35.000 Ft értékben.

A rendőrség kéri, hogy saját testi épségük és vagyontárgyaik biztonsága érdekében mindig zárják ingatlanjaik és az ahhoz tartozó melléképületeik nyílászáróit! Javasoljuk, hogy az ajtók, ablakok bezárt állapotát esténként külön ellenőrizzék! A garázsra, műhelyre, vagy bármely nagyobb értékek tárolására alkalmas helyiségre lehetőleg szereljenek megerősített biztonsági zárat, mely nagyobb védelmet nyújt, mint az egyszerű lakat.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, fogadják meg bűnmegelőzési tanácsainkat, hogy ne váljanak bűncselekmény áldozatává és elkerülhessék az ezzel járó anyagi kárt és a bosszúságot!

Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2012-12-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite