2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
BulvárA németeknél Wolf Kati a befutó

A németeknél Wolf Kati a befutó


Egy düsseldorfi rádió hallgatói Wolf Kati dalát tartják a legjobbnak és a legesélyesebbnek a kedden kezdődő Eurovíziós dalfesztivál mezőnyében. Kati már a düsseldorfi Arénában próbál a versenyre.

Wolf Kati05


A németek Wolf Katit választanák. Az egyik düsseldorfi rádió hallgatói szerint az Eurovíziós dalfesztivál mezőnyéből a magyar dal a legjobb. Az, hogy Wolf Kati bejut-e a jövő hétvégi döntőbe, kedden derül ki. A magyar énekesnő az elődöntőben tizenötödikként lép színpadra a düsseldorfi Arénában. A Magyar Televízió az elődöntőket és a döntőt is élőben közvetíti. Már egész Európa ismeri és szereti Wolf Kati dalát. A német rádióhallgatók szerint a Szerelem, miért múlsz?, ami angolul a What about my dreams? vagyis Mi lesz az álmaimmal? címet viseli, a mezőny legjobbja.


„Szeretik otthon is a dalt, ami nagyon jó, de nagy nyomást is helyez a vállunkra. Nagyon jó érzés, hogy az emberek bíznak bennem és azt szeretnék, hogy valaki úgy képviselje Magyarországot, ahogyan ők azt szeretnék a szívük mélyén" - mondja az énekesnő.
Kati a düsseldorfi Arénában próbál, ahol kedden a döntőbe jutásért küzd. Három-három táncossal és énekessel lép színpadra kétnyelvű dalával.


Az Esprit Aréna a világ talán legnagyobb tévéstúdiójává változott a dalverseny miatt. A látványt egy több mint ezer négyzetméteres LED-fal segíti, a fesztivált 25 kamerával közvetítik majd. A popzene idei Európa-bajnokságán 43 ország előadója méri össze erejét. A helyszínen harmincezren, otthon, a tévék előtt pedig várhatóan több mint százmillióan nézik majd a két elődöntőt és szombati döntőt.


Forrás: MTI - Hírcentrum/HÍR PORT24

2011-05-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite