2019. április 24., szerda - György
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeA Nógrád megyei baleset-megelőzési bizottság értékelte munkáját

A megyei baleset-megelőzési bizottság értékelte munkáját

Kiemelkedő a baleset-megelőzési tevékenység Nógrád megyében.

nmbalesetmegelozes

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága (a továbbiakban NMBB) a napokban tartotta meg a 2014 évben eddig elvégzett munkáját értékelő értekezletét. A társszervek képviselőinek jelenlében megtartott értekezletet Ferencsik Raymond Levente r. alezredes, főkapitány-helyettes, a baleset-megelőzési bizottság elnöke nyitotta meg, aki többek között megköszönte a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség, a Magyar Közút Zrt., a Nógrád Megyei Közlekedési Felügyelet és a Nógrád Volán Zrt. eddig nyújtott segítségét, valamint minden jogkövető állampolgár magatartását, melyek hozzájárultak a baleset-megelőzés terén elért jó eredményekhez. Ezt követően a bizottság titkára, Tamás-Kovács Andrea r. őrnagy beszámolt a 2014. évben a megye közútjain történt balesetek visszaszorítására, megelőzésére irányuló intézkedésekről, valamint ilyen célból megtartott programokról, rendezvényekről, kampányokról, melyek nagy sikerrel zárultak. Megbeszélték továbbá ebben az évben még hátralévő feladatokkal kapcsolatos terveket és szükséges teendőket. Az értekezletet az elmúlt tanév "Iskola rendőre " program végrehajtása során kiemelkedő tevékenységet nyújtó beosztottak részére "Az év iskola rendőre" emlékplakettek és egyéb elismerések átadásával zárták.

"Az év iskola rendőre" díjazottjaként emlékplakettet vett át Vojtkovszky Attila r. törzszászlós, a Salgótarjáni, Havran József r. főtörzszászlós, a Bátonyterenyei, Filkor Gergely r. zászlós, a Szécsényi, Rados Gábor r. főtörzsőrmester a Balassagyarmati, Verebélyi László r. törzszászlós, a Pásztói, továbbá Prevíz Zoltán r. főtörzsőrmester a Rétsági Rendőrkapitányság állományában szolgálatot teljesítő kolléga.

Dr. Nagy László r. ezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a Bizottság munkájában nyújtott segítő közreműködéséért „Sárkányölő Szent György" emlékplakett elismerésben részesült.

Főkapitány úr megköszönte a bizottság valamennyi tagjának, segítőinek a baleset-megelőzés terén eddig végzett kiemelkedő munkáját, és a további munkához sok sikert kívánt.

Edvin Marton koncert

hirdetés

Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-09-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite