2019. augusztus 22., csütörtök - Menyhért
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeA Nógrád megyei LMP nem vesz részt a DK balassagyarmati demonstrációján

A Nógrád megyei LMP nem vesz részt a DK balassagyarmati demonstrációján


A Lehet Más a Politika (LMP) Nógrád Megyei Szervezete hírportálunkat arról tájékoztatta, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) Balassagyarmati Szervezete által szervezet demonstrációjának plakátján tévesen tüntette fel az LMP Nógrád Megyei Szervezetét. Hatranics József az LMP Nógrád Megyei Szervezetének koordinátora a Nógrád24.hu-nak elmondta, hogy az LMP semmilyen szerepet nem vállalt a DK által szervezett eseményen és annak megszervezésében sem vesz részt.

Balassagyarmat

Az LMP Nógrád Megyei Szervezete sajnálattal tapasztalta, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) Balassagyarmati Szervezete tévedésből a Lehet Más a Politika (LMP) nevét is szerepelteti az általa szervezett felvonulás hirdetésén. Az LMP semmilyen szerepet sem vállalt az eseményen és annak megszervezésében, az LMP nevének feltüntetésére pedig egyetlen helyi vezető sem adott engedélyt.

Elvárjuk, hogy a szervezők az LMP nevének szerepeltetését a rendezvény meghirdetése és lefolyása során mellőzzék, ennek keretében a hibás felhívásokat a lehető leghamarabb módosítsák - mondta hírportálunknak Hatranics József az LPM Nógrád Megyei választmány tagja.

Magyarországon a jogállam működése az elmúlt időszakban rendkívül nagy veszélybe került. A Lehet Más a Politika eltökélt abban, hogy hazánkban a demokratikus normák érvényesüljenek. Ugyanakkor az LMP hitelessége csorbul a polgárok szemében, ha olyan politikai erőkkel működnek együtt, melyek maguk jelentős szerepet játszottak abban, hogy lehetővé tegyék a kétharmados Fidesz-hatalom ámokfutását.

 

HÍR PORT24

 

2012-01-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite