2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeA Nógrád megyei rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Nógrád megyei rendőrség a lakosság segítségét kéri

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály salgótarjáni alosztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 64 éves budapesti férfi ellen.

lakossagsegitsegetkerik

Fotó: police.hu


A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2017. augusztus 27-én 9 óra 10 perckor közlekedett személygépjárművével a 21-es számú főúton Hatvan irányából Mátraszőlős felé. A férfi Pásztó külterületén egy személygépkocsi előzésébe kezdett, melynek során érintőlegesen összeütközött egy vele szembe közlekedő szlovák hatósági jelzésű személygépjárművel. Az ütközés során a szlovák forgalmi rendszámú személygépkocsi külső visszapillantó tükre letört, mely a jármű bal első ablaküvegét betörte. A baleset következtében a gépkocsi vezetője megsérült, a 64 éves férfi pedig személygépkocsijával Mátraszőlős irányába megállás nélkül továbbhajtott.


A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon (3100 Salgótarján, Kossuth út 5.), vagy hívja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32-312-148-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Forrás: POLICE

 

2017-08-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite