2019. június 21., péntek - Alajos
Keresés a tartalomban
ItthonApjával együtt bántalmaztak, majd elhurcoltak egy férfit

Apjával együtt bántalmaztak, majd elhurcoltak egy férfit


Apjával együtt bántalmaztak, majd elhurcoltak egy férfit zalaegerszegi lakásáról, a rendőrök őrizetbe vették a három gyanúsítottat - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.

rendorsegharom


A rendőrség közlése szerint hétfő hajnalban kért segítséget telefonon egy zalaegerszegi férfi, miután a lakásukon - széklábakkal a kezükben - megjelent a három ember. A betolakodók a bejelentő testvérét kirángatták a lakásból, betuszkolták egy autóba, miközben több ütést mértek rá, illetve a segítségére siető édesapjára.


A három elkövető elhajtott a helyszínről. Zalaegerszeg határában kiszállították a kocsiból a magukkal hurcolt férfit, ismét bántalmazták, majd a sorsára hagyták. Az első orvosi vélemények alapján a bántalmazott férfi nyolc napon túl gyógyuló súlyos, míg édesapja nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

ezo_banner

HIRDETÉS


A bejelentés után a rendőrség nagy erőket mozgósított, így a járőrök fél óra elteltével megtalálták a landorhegyi városrészben az elkövetéskor használt gépkocsit. Felfigyeltek a futásnak eredő egyik gyanúsítottra is, utolérték és elfogták. Társait kedden hajnalban fogták el Zalaapátiban. A rendőrség mindhárom férfit őrizetbe vette, felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás, valamint a súlyos és könnyű testi sértés miatt eljárást indított ellenük.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-06-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite