2019. június 16., - Jusztin
Keresés a tartalomban
ItthonApjával együtt bántalmaztak, majd elhurcoltak egy férfit

Apjával együtt bántalmaztak, majd elhurcoltak egy férfit Zalaegerszegen


Apjával együtt bántalmaztak, majd elhurcoltak egy férfit zalaegerszegi lakásáról, a rendőrök őrizetbe vették a három gyanúsítottat - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel. A Zalai Hírlap online kiadása úgy tudja: baseballütőkkel támadták meg a férfit, akit fejsérülései miatt kórházban kezelnek.

Rendőr autó002

A rendőrség közlése szerint hétfő hajnalban kért segítséget telefonon egy zalaegerszegi férfi, miután a lakásukon - széklábakkal a kezében - megjelent három ember. A betolakodók a bejelentő testvérét kirángatták a lakásból, betuszkolták egy autóba, miközben több ütést mértek rá, illetve a segítségére siető édesapjára.

A három elkövető elhajtott a helyszínről. Zalaegerszeg határában kiszállították a kocsiból a magukkal hurcolt férfit, ismét bántalmazták, majd a sorsára hagyták.

Az első orvosi vélemények alapján a bántalmazott férfi nyolc napon túl gyógyuló súlyos, míg édesapja nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

ezo_banner

hirdetés

A Zalai Hírlap online kiadása olvasói jelzés alapján arról írt, hogy a három férfi baseballütővel felfegyverkezve csöngetett be egy belvárosi sorházi lakásba, és az ajtót nyitó, harmincas éveiben járó férfinak támadtak. Miután magukkal rángatták és végül kidobták az autóból az egervári út mentén, a megtámadott férfi egy kamiont intett le, így jutott vissza Zalaegerszegre.

Fejsérülései miatt kórházban kezelik.

A lap információja szerint az áldozat ismerte támadóit, egy korábbi nézeteltérés fajult el ilyen súlyosan.

A bejelentés után a rendőrség nagy erőket mozgósított, így a járőrök fél óra elteltével megtalálták a landorhegyi városrészben az elkövetéskor használt gépkocsit. Felfigyeltek a futásnak eredő egyik gyanúsítottra is, utolérték és elfogták. Társait kedden hajnalban fogták el Zalaapátiban.

A rendőrség mindhárom férfit őrizetbe vette, felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás, valamint a súlyos és könnyű testi sértés miatt eljárást indított ellenük.

 

Forrás: MTI/ HÍR PORT24

 

 

2012-06-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite