2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeA Quaestor károsultak a salgótarjáni kormányablakban is benyújthatják kárigényüket

A Quaestor károsultak a salgótarjáni kormányablakban is benyújthatják kárigényüket


A kárigényének bejelentésére 2015. május 6-tól nyílik lehetőség a kormányablakokban. A benyújtás végső határideje 2015. június 5., amelynek elmulasztása JOGVESZTŐ. Ezt követően nem lehet benyújtani az igényeket. A Kormányhivatalok vállalták a postai szolgáltatások bővítését a kárigények ügyében. Ügyfélszolgálataikon keresztül, országszerte 26 kijelölt kormányablakban fogadják be a károsultak kérelmeit.

Quaestor


Nógrád megyében a Salgótarjáni Járási Kormányablakban (Salgótarján, Múzeum tér 1., Városháza földszint, nyitva tartás: hétfő 7-17, kedd-péntek 8-18 óra) adhatók be a kérelmek. A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja a károsultak kérelmének benyújtásához űrlapot rendszeresített, amelyhez a Kormányablakokban is hozzá lehet jutni, illetve letölteni a Befektő-védelmi Alap (BEVA) honlapjáról: www.bva.hu , és a Kormányablak honlapról: https://kormanyablak.hu.


A kormányablakhoz az Alapnak címzett kérelmeket zárt borítékban kell benyújtani, a borítékon fel kell tüntetni az Alap nevét, és - feladóként - a kérelmező nevét és lakcímét. A benyújtó a kérelem átvételéről elismervényt kap. A kormányablakokban kizárólag a kárigények benyújtására van lehetőség, tisztviselőink a Questor vonatkozásában más típusú ügyintézést nem végeznek, konkrét ügyekben információt nem nyújtanak.

 

NÓGRÁD24

2015-05-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite