2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
ItthonA rendőrökre is rátámadt a gyilkossággal gyanúsított férfi

A helyszínen fogták el az emberöléssel gyanúsítható férfit


Emberölés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit fogták el a rendőrök Döbrönte külterületén. A súlyos bűncselekmény feltételezett elkövetője a rendőrökre is rátámadt.

rendbt

A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. november 29-én 22 óra 25 perckor érkezett telefonhívás egy üzem biztonsági őrétől, hogy az általa felügyelt területen egy idegen férfi tartózkodik.

A hívást követően a Pápai Rendőrkapitányság járőrei perceken belül a Döbrönte közelében lévő telephelyre érkeztek. A terület átvizsgálásakor az üzemcsarnok kivilágítatlan részén egy férfit találtak, aki a kezében súlyos vasrudat tartott. A férfi a rendőrök felszólításának nem tett eleget, a vasrudat nem tette le, de pár perccel később az ismételt felszólítások és figyelmeztetések ellenére megindult feléjük. A vas eszközt az egyenruhásokhoz közeledve támadóan magasra emelte. Az intézkedő járőrök kényszerítő eszközzel és testi kényszerrel tudták megállítani és megbilincselni a támadót. A gyanúsított a bilincs ellenére továbbra is folyamatosan próbált a rendőrökre támadni.

Az elfogással egy időben az üzemi területet egy másik járőrpár átkutatta és az épületeken kívül megtaláltak egy eszméletlen biztonsági őrt. Az élettelen férfit a kiérkező mentőszolgálat munkatársai megkísérelték újraéleszteni, de ez eredményre nem vezetett, a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni és halott szemle adatai alapján megállapították, hogy korábban a rendőrségre bejelentést tevő 66 éves biztonsági őr testén több, idegenkezűségtől származó sérülés van. A halál bekövetkezésének okát szakértők vizsgálják.

A helyszínen elfogott 29 éves férfit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette, ellene emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.


Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-11-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite