2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeA rock-zenekarok is segítenek

A rock-zenekarok is segítenek


Rock koncertA salgótarjáni közgyűlés 500-500 ezer forintos, a kolontári és a devecseri önkormányzat számára átutalt pénzadományán és a lakossági felajánlásokon túl újabb segítségnyújtási akciót szerveztek a városban. November 5-én a Vásárcsarnok és Piac szervezésében jótékonysági rock-koncerten gyűjtöttek a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére.

Négy zenekar lépett színpadra a József Attila Művelődési és Konferencia Központban péntek este, a bevételt pedig a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére ajánlották fel. A jótékonysági koncertet Székyné dr. Sztrémi Melinda polgármester nyitotta meg.


- Példaértékű az az együttgondolkodás, az az összefogás, ami Salgótarjánban történt a katasztrófa hatására. Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki ezidáig segített, és aki támogatójegyeivel segít a mai este folyamán - fogalmazott a városvezető, majd kifejezte köszönetét az ötletgazdának is:
- Oláh Zoltán „Szürke" vetette fel, hogy szeretne egy jótékonysági rock-koncertet szervezni. Természetes volt, hogy felkaroljuk a kezdeményezést, hiszen ahogy csak tudunk, igyekszünk segíteni a rászorulókon.
A zenekarok sorában a Dízel volt az első, aki színpadra lépett, őket követte a Kottán Kívüliek csapata, majd a pénzügyi szakemberekből álló BankáRock. Végül a Saigon csapott a húrok közé.


A négy órás koncert 53.000 forint bevételt hozott, melyet a rendezők - a Salgótarjáni Vásárcsarnok és Piac mint főszervező, valamint a József Attila Művelődési és Konferencia Központ mint társszervező - a Magyar Vöröskereszt számlájára utaltak át.

 

Nógrád24.hu

2010-11-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite