2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
ItthonFIGYELEM - Árokba borult egy busz az M3-ason, a főváros felé nagy a torlódás, többen megsérültek

FIGYELEM - Árokba borult egy busz az M3-ason, a főváros felé nagy a torlódás


Árokba borult egy busz az M3-as autópályán Aszód térségében hétfő reggel. A balesetben többen megsérültek, több kilométeres a torlódás.

buszbalesetm3ason

MTI Fotó: Máthé Zoltán

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, a 41-es kilométernél történt, Aszód térségében. A körülmények egyelőre tisztázatlanok.

buszbalesetm3ason1

MTI Fotó: Máthé Zoltán


A balesetben többen megsérültek. A rendőrök a helyszínelést megkezdték, a forgalom egy sávon halad - tették hozzá. Az Útinform a honlapján azt írta: több kilométeres a torlódás. Azt ajánlják, hogy aki teheti, már Hatvannál, az 55-ös csomópontnál térjen le a 3-as útra.

buszbalesetm3ason2

MTI Fotó: Máthé Zoltán


Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére elmondta, hogy a balesetet szenvedett buszon 38 utas és két sofőr utazott. Az előzetes vizsgálatok szerint az utasok közül huszonketten sérültek meg, tizennégyen könnyebben, nyolcan súlyosan.

buszbalesetm3ason3

MTI Fotó: Máthé Zoltán


Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a helyszínen a gödöllői, aszódi és hatvani tűzoltók segítettek a mentésben. Hozzátette, hogy a busz a vadhálót átszakította, és 8-10 méterre az úttesttől áll, így forgalmi akadályt nem jelent.


Forrás:MTI


2017-07-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite