2019. június 17., hétfő - Laura
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeA Salgótarjáni Civil Kerekasztal alakuló ülése

A Salgótarjáni Civil Kerekasztal alakuló ülése


Két héttel a Salgótarjáni Civil Fórumon történt választást követően a közelmúltban megtartotta alakuló ülését a Salgótarjáni Civil Kerekasztal. A Civil Közösségek Házában a megjelentek megválasztották az új alelnököket, Pádár Lászlóné és Uramecz János személyében.

Salgótarján1

A Salgótarjáni Civil Kerekasztal tagjai érdeklődésüknek, tapasztalataiknak, civil hátterüknek megfelelően vállalták, hogy a Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlését megelőző bizottsági üléseken tanácskozási joggal részt vesznek. Munkatervi javaslatok alapján a tagok úgy döntöttek, hogy szeptember végén ismét megrendezik a Salgótarjáni Civil Kavalkád programsorozatát, amelynek előreláthatólag hívó szava "Civilek az egészségért" lesz. A Salgótarjáni Civil Kerekasztal fontosnak tartja, hogy a városunkban tevékenykedő civil szervezeteket, egyesületeket, klubokat és az ott tevékenykedőket elérje.

Együttes munkával, egyeztetéssel remélhetőleg a harmadik negyedévben pontosabb adatsor áll majd rendelkezésre a salgótarjáni civil szervezetek működéséről. Ebben a munkában a Nógrád Megyei Civil Információs Centrum, a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány és a korábbi civil kerekasztal adatainak összegzése, valamint a választást előkészítő és lebonyolító bizottságok munkája is fontos szereppel bír.

A Salgótarjáni Civil Kerekasztal tagjai végezetül tájékoztatást hallgattak meg a május-júniusi salgótarjáni civil programokról. A sokakat érdeklő Salgótarjáni Civil Alapból igényelt első féléves civil szervezeti támogatási kérelmeket a bírálóbizottság megtárgyalta. Ezekről a város vezetése dönt.

 

Forrás: Salgotarjan.hu/ Nógrád24

 

 

2015-06-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite